Måla inomhus?
Överlåt måleriarbetet på oss

Varför måla inomhus?

Att måla om inomhus är ett effektivt sätt att fräscha upp och sätta en ny prägel på rum och lokaler. Kanske har du ett utrymme som har tappat sin lyster eller behöver fylla en ny funktion? Då ska du definitivt överväga målning inomhus. Vi utför allt från målning av köksluckor och skåpsluckor till väggar, tak och känsliga utrymmen som badrum och tvättstugor. Redan efter några timmar ser du vilken positiv skillnad det kan göra i vilket rum som helst.

Målning av köksluckor

Köket är husets hjärta och därmed också det utrymme som utsätts för mest slitage. Kladdiga fingrar, matos och fukt tär ständigt på köksluckor och andra ytor. En ommålning av köksluckorna kan därför ge hela köket en välbehövlig ansiktslyftning – dessutom till en bråkdel av vad det skulle kosta att göra en fullständig renovering. Det är trots allt nödvändigt att prioritera var man lägger sina pengar. Vi tar oss an hela processen, och givetvis med hänsyn till de specifika förutsättningarna. På så vis säkerställer vi ett hållbart och snyggt resultat som svarar mot dina förväntningar.

Målning av väggar och tak

Vill du få dina rum att se ut som nya igen? Att måla väggar och tak är verkligen ett bra sätt att göra stor skillnad. Vare sig du vill behålla den befintliga färgskalan eller vågar dig på något nytt och spännande garanterar vi ett lyckat slutresultat enligt din beställning. Om du vill kan vi även erbjuda lite mer kreativa målningstekniker för att skapa något helt unikt och eget. Varje kvadratmeter av vägg och tak tar vi oss an med den expertis och erfarenhet som skiljer ett amatörprojekt från ett professionellt utfört hantverk. Professionalitet är nämligen ett av våra viktigaste ledord.

Målning av badrum

Badrummet är ett uppenbart känsligt utrymme som ställer höga krav på att målningen görs ordentligt och enligt reglerna. Därför är vi stolta över att vara våtrumscertifierade enligt Måleribranschens våtrumskontroll (MVK). Det innebär att våra målare är behöriga våtrumsmålare som innehar personligt utbildningsbevis.

När vi målar badrum använder vi självklart fuktbeständiga färger och tekniker som skyddar mot fukt och mögel. Samtidigt får väggar och tak ett rent och fräscht utseende, vilket faktiskt är väldigt viktigt för den övergripande trivseln. Vi kan dessutom hjälpa dig att välja rätt färg och finish i en noggrann avvägning mellan stil och funktion som håller över tid.

Varför välja oss för målning inomhus?

Kvalitetsfokus

Vi använder alltid färger och material av högsta kvalitet för att kunna garantera ett hållbart och estetiskt tilltalande slutresultat i din inomhusmiljö. Kort sagt: du kan lita på att vi gör ett bra jobb.

Erfaren personal

Våra kvalificerade målare har kunskapen och expertisen som krävs för att hantera alla typer av målning inomhus. Med andra ord hanterar vi allt från detaljerna på köksluckor och skåpsluckor till färg- och materialval vid omfattande vägg- och takprojekt. Se vår film för att lära känna oss lite bättre.

Anpassade lösningar

Vi förstår att varje hem och lokal har en egen karaktär. Därför erbjuder vi anpassade måleritjänster som tar hänsyn till dina behov och önskemål, oavsett hur enkla eller avancerade de är. Dessutom kan vi komma med kreativa tips och rekommendationer.